photo Snapshot211_zps7a610d68.jpg

Aamulla Malik oli harvinaisen hyvällä tuulella. Se johtui tosin vain siitä, että hän puhui arabiaa olemattomille ystävilleen ja taisi pari kertaa mainita jonkun onnistuneen tehtävän ja uuden käänteen joka saattaisi viitata johonkin isoon rikollisliigaan. Jopa Shawn päätti pysytellä kaukana miehestä, kunnes tämä vähän palaisi keskuuteemme.

Sähkökatkos vaivasi taloamme, jolloin Lucy syytti jotain EMP pulssia ja povasi puoli aamua alkavasta invaasiosta ja että jonkun pitäisi äkkiä hakea ne kadonneet mayapatsaat turvaksemme. Se oli rasittava aamu.

photo Snapshot212_zps203e692a.jpgphoto Snapshot213_zpsf38b34d0.jpgMalik oli vähän kauempana kuin tavallista… Hän puhutteli paistinpannuja kuin kenraaleja. Ja jos Lucy onkin meistä parhaiten kestänyt kaikki kummallisuudet, niin nyt Lucykin pyöritteli silmiään Malikin… Noh, jos Shawn olisi ollut paikalla olisi käynyt sääliksi. Malik taisi luulla Lucya joksikin toiseksi naiseksi, siitä menneestä elämästään ja vannoi tälle rakkauttaan. Lucy vaikutti oudon rauhallisesti. Sitten kuulin naisen mutisevan itsekseen Malikin mentyä, että saisikohan miehen aivot tutkittaviksi niin voisi kehittää vastalääkkeen mielenhallintaseerumille. Laitoin veitset hetkeksi piiloon. Ihan senkin takia, että jos Lucy kävisi oikeasti Malikin kimppuun epäilin, ettei naista sen jälkeen näkyisi… Ainakaan kokonaisena. En oikein vieläkään tiennyt mihin kaikkeen Malik pystyisi.

photo Snapshot214_zps9d887d40.jpgOnneksi Shawn saapui lopulta paikalle ja sai Malikin järkiinsä. Olisi pitänyt kutsua mies paikalle alun alkaenkin… Pelkäsin vain, että Shawn säikähtäisi vierasta Malikia.

photo Snapshot215_zps55da7ec3.jpgphoto Snapshot216_zpsc4b530b5.jpg

Älkää yhtään valittako. Jooga treenaa monipuolisesti kaikkia lihaksia ja tarvitsen niitä työssäni. Samalla saan paistatella aurinkolampun alla.

photo Snapshot219_zpsa7ba4efc.jpgphoto Snapshot217_zpsa650b257.jpg

Tiedän. Se tunne, että ei olisi pitänyt nousta lainkaan sängystä. Ei sillä, että minä enää paljon lainkaan nukkuisinkaan.

photo Snapshot220_zpsc73132b8.jpg

Colline oli alkanut vähän pelätä Ronaldia. Kyllä se nyt ymmärtää ottaen huomion, mihin vanhan ukon lähentely-yritykset johtivat. Mutta kannattaisi sitten pitää vaatteita päällä kultaseni…

photo Snapshot221_zps5b8eaf35.jpg

Huolestunut mutina levisi vain. En tiedä mitä olisi pitänyt siitä tuumata… Ehkä sitten pitää huolestua, kun porukoilta menee toimintakyky. Tai ruokahalu.

photo Snapshot222_zps1f84492e.jpg

Dat ass Malik

…Unohtakaa…

Ja hei voi ei Malik hakee laskuja! Pitää mennä äkkiä perään ennen kuin mies polttaa ne salaisina asiakirjoina tai jotain. Sitä olisi vaikea selittää pankille.

photo Snapshot223_zpsaa1b66b4.jpgphoto Snapshot224_zps06060840.jpgYskäepidemia ei taltu ihan niin kuin toivoisin… Sentään Gwen toimi äidillisesti ja kyseli vähän väliä, tarvitsemmeko  jotain.

photo Snapshot225_zps1e4f67d3.jpg

On se jotenkin niin huvittavaa, miten kaikki voivat olla niin estottomia… Järjen menettäminen tekee osaltaan elämästä sujuvampaa. Colline torui sohvalle yrittävää koiraa ja samalla paljastui, että Shawn oikeastaan päätti kaikkien näiden päivien jälkeen pelkäävänsä niitä, kun mies pomppasi lautasensa kera sohvan taakse… Se siitä yksinkertaisuudesta.

photo Snapshot226_zps857a1c7d.jpg

Minä toisaalta huomasin hankkineeni itseni melko hyvään kuntoon. Töissä ei pitäisi olla ongelmia, kunhan nyt ensin tervehdyn ja pääsen sinne…

photo Snapshot227_zps39c44b81.jpg

Awwawwawaw, mikseivät muut parit tee mitään noin ihanaa? Ja Malikilla oli vielä melko hyvä ääni. Collinekin nautti esityksestä, mutta Lucy vaikutti harmistuneelta. Ehkä Ronald ei ollut viime aikoina ollut kovin romanttinen? Tai sitten ilmeellä oli jotain tekemistä Lucyn vatsan murinan kanssa. Lapsia.

photo Snapshot229_zps363d0340.jpgphoto Snapshot230_zpsc860c5ea.jpgLucy sentään oli omatoiminen… Tosin tavalla, josta en oikein välitä. Pitäisikö roskiksetkin laittaa lukkoon? Tai no, laittaisin varmaan jos pystyisin, lähtien vessan ovista.

photo Snapshot234_zps48d35046.jpg

Gwen oli aika lailla pitänyt taloa pystyssä, kun minä sairastin. Nytkin pystyin täysin luottamaan naiseen, kun tämä haki ruoat jääkaappiin lähettimeltä. Puhuen taas kohteliaasti kuin sihteeri. Joidenkin heijasteet menneisyydestä ovat kätevämpiä kuin toisten. Malik sokeltaa arabiaa ja käyttäytyy kuin vakooja kun taas Gwen on hyvinkin kätevä ja toimelias uranainen. Ainakin ennen kotiäidin roolia oli…

photo Snapshot235_zpsca04a1b7.jpg

En tiedä olemmeko me kuitenkin melko normaaleja vai sitten kaupungin ihmiset vähän haksahtaneita, mutta vieraita meillä ramppasi tyhjentämässä jääkaappia.

photo Snapshot236_zpscaa6160b.jpg

Lucy jos nyt laitat kunnolla vaatetta päälle ja tulet pois sieltä sateesta itkemästä ettet saa keuhkokuumetta… Minun pitäisi kai piristää Lucya jotenkin. Mutta miten teen sen rohkaisematta hänen harhojaan? Nytkin Lucy kirosi jotain ulkoavaruuden flunssaa ja epidemiamaailmanvalloitustekniikkaa.

photo Snapshot238_zpsc37f8f8f.jpg

Miehet ovat joskus niin kylmiä…

photo Snapshot239_zps38ec4063.jpg

Lucy D:

Will :D

En voinut vastustaa

photo Snapshot240_zps76c23fd9.jpg

Miksi ne tappelevat aina kun meillä on vieraita? Ei näytä varmaan kovin hyvältä… Ja ei, en saanut tavoitepisteitä liittyen tappeluun. Mukava vain, kun susia ja preeriakojootteja käy tontilla. Eläimille on joskus järkevämpää jutella kuin hulluille. Siis silloin harvoin kun nämä eivät ole muissa maailmoissa tai toistensa kurkuissa.

photo Snapshot241_zpsc67eedfc.jpg

Toisaalta… Taidan olla itsekin luisumassa pimeälle puolelle…

photo Snapshot116_zpsa22cef8a.jpgLucy löysi jopa monta tähteä putkeen! Hyvä vain, saadaan rahaa taloon. Lucy vain nimesi tähdet niin kummallisesti, että kukaan ei ikinä tule muistamaan niitä ulkoa mitenkään. Numero- ja kirjainsarjoja joilla kuitenkin on kuulemma jokin syvä merkitys… Yksi yhdistelmä taisi olla hänen vankinumeronsa 006587 selliosastolta 8G vankileiriltä 96 planeetalta XJ865. Mahtoi olla mielenkiintoinen reissu.

photo Snapshot117_zps29dc69e4.jpgphoto Snapshot118_zps51767438.jpgTulen kyllä kohta pois Malik älä ryhdy valittamaan niin kuin Will… Ensinnäkin auringon laskettua pitäisi hakeutua taas aurinkolampun alle. Huoh. Taas yksi päivä pulkassa. Yksi monista. Pääsenköhän ikinä pois täältä? Edes vessan ovesta, se olisi hyvä alku. Minusta nimittäin tuntuu, että Malik sai päähänsä, että täällä on käynnissä biokemiallinen hyökkäys (no sori jos haisin vähän pahalta ja hei siivoaisitte tekin vessaa useammin) ja telkesi kunnon barrikadilla oven. Tohinasta päätellen muut innostuivat leikistä, kukin luuli omiaan miettiessään mistä on kyse...